Stranice Talasa namijenjene stvaranju i stvaraocima

Objavljeno: 25. 6. 2016 u 16:00h

Prvi broj časopisa “Talas”, nastao na inicijativu Srđana Ivankovića i Borisa Maksimovića, predstavljen je u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci.

Časopis, čiji prvi broj ima 120 strana u koloru, a čiji je prvi primjerak susret sa čitaocima imao u četvrtak, izlaziće tromjesečno i govoriće o stvaranju i stvaraocima.

“Na našem prostoru nedostaje sadržaja koji su fokusirani na umjetnost, umjetnike i proces stvaranja i vrednovanja umjetnosti. Okupili smo se oko vrijednosti koje kroz sadržaj časopisa želimo da zastupamo”, rekao je urednik časopisa Boris Maksimović.

U prvom broju časopisa se nalaze intervjui sa članovima banjalučkog rep sastava “Brutal protest”, priče o romanu Mišela Uelbeka “Pokoravanje” i romanu Tanje Stupar-Trifunović “Satovi u majčinoj sobi”, serijalu “Igra prestola”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/stranice-talasa-namijenjene-stvaranju-i-stvaraocima/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot