Bole Kometa razgalio djecu Doma Rada Vranješević

Objavljeno: 25. 4. 2016 u 12:58h

Predstava “Pustolovine Boleta Komete” u subotu je razveselila djecu Doma “Rada Vranješević”, Udruženja porodica sa četvoro i više djece “4+”, Udruženja “Nova generacija” i Centra za edukaciju “Tvoja riječ”

Dva najmlađa banjalučka pozorišta, Nevid teatar i Gradsko pozorište Jazavac, u subotu 23. aprila ugostilu su mališane iz Doma za nezbrinutu djecu “Rada Vranješević”, Udruženja porodica sa četvoro i više djece Grada Banjaluka “4+”, Udruženja “Nova generacija” i Centra za edukaciju “Tvoja riječ”.

Srca mališana osvojio je glavni junak animirane bajke Bole Kometa, a predstava je izvedena povodom proslave Dana grada Banjaluke u čije obilježavanje se ove godine uključio i Nevid teatar.

Ovaj jedinstveni i originalni autorski projekat Marka Dukića, u kojem se čudesno isprepliću živa glumačka igra, projektovana animacija na platnu, zvučni i svjetlosni efekti, napunio je salu Gradskog pozorišta tokom prvih pet izvođenja, a interesovanje za predstavu ne prestaje da raste.

Pustolovine Boleta Komete možete pogledati 16. i 26. maja 2016. godine od 18:06 u Gradskom pozorištu Jazavac.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/bole-kometa-razgalio-djecu-doma-rada-vranjesevic/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])