Narodno pozorište Republike Srpske: Februar u znaku gostujućih predstava

Objavljeno: 2. 2. 2016 u 11:03h

Narodno pozorište Republike Srpske u februaru, pored domaćih predstava, organizuje nekoliko zanimljivih gostovanja pozorišta iz okruženja, kao i koncerte i projekcije filmova.

Kada su u pitanju predstave, u nedjelju, 21. februara, na Velikoj sceni gostuje Pozorište Timočke krajine “Zoran Radmilović” Zaječar sa komadom “Skupljači perja”, a u utorak, 23. februara, igra predstava “Hotel 1948.” Pozorišta Prijedor. Na Velikoj sceni biće održana i dva koncerta i to “Rok simfonija” 19. i “Duo Ponte” 26. februara.

Na sceni “Petar Kočić” nacionalnog teatra, Akademija umjetnosti u Banjaluci gostuje sa predstavom “Čvarci” 13. februara. Glumac Ivan Perković će 26. februara predstaviti svoj samostalni projekat “Život oca Todora ovog i onog sveta”, a 18. februara biće organizovana projekcija filma “Čudo u Milanu”.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/narodno-pozoriste-republike-srpske-februar-u-znaku-gostujucih-predstava/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])