NPRS sprema novu predstavu “Sinovi umiru prvi”

Objavljeno: 22. 1. 2016 u 11:45h

Ansambl Narodnog pozorišta Republike Srpske počelo je rad na novoj predstavi “Sinovi umiru prvi”, autora Mate Matišića, u režiji Marka Misirače.

Za scenografiju je zadužena Dragana Purković-Macan, kostime će uraditi Jelena Vidović, a lektori su Milorad Telebak i Nataša Kecman.

Dramaturg predstave je Ivan Velisavljević, a za izbor muzike odgovoran je Mate Matišić.

U predstavi igraju glumci Narodnog pozorišta RS: Dragoslav Medojević, Nataša Ivančević, Aleksandar Stojković, Miljka Brđanin, Boško Đurđević, Goran Jokić, Ljubiša Savanović, Zlatan Vidović, Svetlana Popović, Đorđe Marković, Vladimir Đorđević, Rok Radiša i Zoran Stanišić.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/nprs-sprema-novu-predstavu-sinovi-umiru-prvi/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])