Premijera u banjalučkom Domu omladine: Komad “Život oca Todora – ovog i onog sveta” na sceni

Objavljeno: 20. 11. 2015 u 09:45h

Komad po tekstu Momčila Nastasijevića u kojem igraju Ivan Perković i Aleksandar Ristanović premijerno je izveden na pozorišnoj sceni banjalučkog Doma omladine.

Perković, po čijoj ideji je u srijedu uveče i oživljena ova priča nije krio uzbuđenje, jer je premijera protekla, kako kaže i bolje nego što je očekivao.

“Nisam očekivao takve reakcije publike”, zadovoljan je Perković.

Podsjetio je da je ovo priča, jedinstvena, jer je jedna od rijetkih u kojoj Nastasijević koristi crni humor.

“Pripovjetka pripada zbirci “Iz Tamnog Vilajeta” i iznosi pitanje grešnosti oca Todora, stavljajući ga tako u red jednakih sa svima nama”, objasnio je Perković.

Mladi glumac je rekao da značaj Momčila Nastasijevića za srpsku književnost još nije u potpunosti otkriven, te da je on jedna skromna, čista duša.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/premijera-u-banjaluckom-domu-omladine-komad-zivot-oca-todora-ovog-i-onog-sveta-na-sceni/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot