Nedjelja na Banj brdu: Odigrana prva predstava (Foto)

Objavljeno: 9. 11. 2015 u 09:02h

Pred više stotina građana Banjaluke, onih koji su došli zbog banjalučkih glumaca  ili onim koji su se slučajno zadesili na Banj brdu, odigrala se prva predstava u izvođenju “AKT Alija Sirotanović”.

b1

Do kraja predstave stepenice, koje je grijalo toplo novembarsko sunce, su bile male da bi primile sve one koji su htjeli da saslušaju šta su imali da kažu glumci ovog teatra, Dušan Jokić i Igor Kalaba.

Tako je veliki broj ljudi stajao oko glumaca iza improvizovane scene.

b2

Performans je trajao četrdesetak minuta,a banjalučki glumci su pokazali da su majstori satire i dobri poznavaoci prilika kod nas i u svijetu.

Ovaj dvojac ovoga puta je ostavio u suzama veliki broj građana koji nisu krili svoje osmjehe i zadovoljstvo. Glumci su pokazali da su jedni od rijetkih glumaca koji su društveno angažovani i prate društvene promjene i ovom prilikom su podržali Inicijativu građana Rekreativna zona Banjaluka.

b3

Ovo je samo početak dešavanja na lokacijama u Rekreativnoj zoni Banjaluka, najavljuju glumci.

Pozvali su sve umjetnike na prostoru Banjaluke, a i šire da se priključe realizaciji ideja. Pozvali i sve one koji rade snimanja video kamerama, koji rade na produkciji videa i zvuka, sviraju u banjalučkim bendovima da zajedno osmislie šta je to sve što bi se moglo raditi na banjalučkom izletištu.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/nedelja-na-banj-brdu-odigrana-prva-predstava-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot