Gradonačelnik ugostio Banjalučko studentsko pozorište

Objavljeno: 7. 9. 2015 u 13:04h

Povodom osvajanja nagrada na pozorišnim festivalima u Novom Gradu i u Mostaru, gradonačelnik Slobodan Gavranović, upriličio je danas prijem za glumce i rukovodstvo Banjalučkog studentskog pozorišta (BSP).

Gavranović je predstavnicima BSP čestitao na ostvarenim uspjesima i naglasio da je postojanje ovog pozorišta veoma značajno za kulturni život našeg grada.

“Niz priznanja koja su pobrali za predstavu „Potop“ pokazuje da BSP radi na visokom nivou i da stvara kvalitetne predstave. Zadovoljstvo je da u Banjaluci imamo jedan ovakav ansambl i BSP će uvijek imati podršku gradskih institucija”, naglasio je gradonačelnik i podsjetio da je BSP nedavno veoma uspješno organizovalo međunarodni festival studentskih pozorišta „Kestenburg“.

Predsjednik BSP Aleksandar Pejaković, zahvalio se gradonačelniku na prijemu i čestitki koju je uputio, te istakao da je predstava „Potop“ do sada šest puta nagrađivana.

“Za nas je važno saznanje da smo zajedno sa Gradskom upravom u zajedničkoj misiji koja podrazumijeva našu želju da pozorište opstane i razvija se. Raduje nas kontinuitet u osvajanju nagrada, kao i pohvale različitih žirija da je ansambl veoma uigran i da izgleda skoro kao profesionalni teatar. Inače, naša sezona traje od marta do decembra, a za narednu sezonu planiramo još pet premijera”, rekao je Pejaković.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/gradonacelnik-ugostio-banjalucko-studentsko-pozoriste/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])