Želite unaprijediti porodični biznis?

Objavljeno: 28. 3. 2012

Gradska razvojna agencija Banjaluka, u saradnji sa Njemačkim društvom za međunarodnu saradnju (GIZ) i Centrom za korporativno upravljanje RS, 4. aprila će održati besplatan seminar na temu Porodični biznis. 

Cilj seminara je edukacija privrednika o upravljanju i nasljeđivanju porodičnog biznisa. Učesnici će imati priliku da se kroz interaktivnu obuku i razne diskusije upoznaju sa sljedećim temama:

  • Pojam, karakteristike i značaj porodičnog biznisa
  • Upravljanje porodičnim biznisom
  • Efikasan transfer vlasništva i rukovođenja porodičnog biznisa na naredne generacije
  • Razvoj karijere u porodičnom preduzeću
  • Žene u porodičnom biznisu
  • Primjeri najstarijih i najuspješnijih porodičnih preduzeća na svijetu, region i RS/BiH i generacijskog transfera vlasništva i rukovođenja u njima
  •  Anketiranje porodičnih firmi i evaluacija obuke

Organizatori seminar preporučuju svim privrednim društvima iz MSP sektora u čiji rad i upravljanje su uključena najmanje dva člana porodice.

Takođe, ukoliko ste zainteresovani za učešće, predlažu Vam da na seminaru prisustvuju i ostali članovi porodice angažovani na bitnim poslovnim fukcijama i zadacima u preduzeću, te osobe za koje smatrate da će u budućnosti biti nosioci Vašeg posla.

Zbog ograničenog broja učesnika, neophodno je da se u što kraćem roku prijavite na: [email protected] ili telefonom broj: 051/435-781

Seminar će se održati u prostorijama Gradske razvojne agencije na Starčevici (Ulica I Krajiške brigade br. 1) u trajanju od 12 do 16 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Novinarska praksa

Međunarodno priznati IT kursevi