Objavljen poziv u okviru Intereg programa IPA Prekogranična saradnja Hrvatska-Bosna i Hercegovina i Crna Gora 2014-2020

Objavljeno: 29. 3. 2016

Upravljačko tijelo, Direktorat za upravljanje programima saradnje i regionalnog razvoja u Agenciji za regionalni razvoj Republike Hrvatske obavještava da je prvi poziv za prijavu projekata u okviru Intereg programa IPA Prekogranična saradnja Hrvatska-Bosna i Hercegovina i Crna Gora 2014-2020 objavljen.

Interreg IPA Prekogranična suradnja programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina i Crna Gora 2014-2020 poziva potencijalne aplikante da podnesu svoje prijave putem elektronskog sistema (EMS) do 10. juna 2016. godine u 15.00 sati.

Poziv je otvoren za projekte iz sve četiri prioritetne ose:

Prioritetna osa 1: Poboljšanje kvalitete socijalnih i zdravstvenih usluga u programskom području;

Prioritetna osa 2: Zaštita životne sredine i biološke raznolikosti, poboljšanje prevencije rizika i promicanje održive energije i energetske efikasnosti;

Prioritetna osa 3: Doprino razvoju turizma i očuvanje kulturne i prirodne baštine;

Prioritetna osa 4: Jačanje konkurentnosti i razvoja poslovnog okruženja u programskom području.

Vrijednost granta može biti od 400 000 do 2 000 000 evra (zavisno od toga kojoj osi pripada).

Kompletna dokumentacija za prijavu projekata je na raspolaganju ovdje.

Za više informacija obratite se na kontakt: [email protected]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Međunarodno priznati IT kursevi