Objavlјen treći javni poziv za grant sredstva iz razvojnog fonda projekta CREDO Krajina

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Preporuči na Viberu Pratite nas putem Vibera

Objavljeno: 29. 3. 2016

Agencija za razvoj preduzeća EDA iz Banje Luke objavila je treći javni poziv za grant sredstva iz razvojnog fonda projekta CREDO Krajina, koji finansira Švedska.

Grant sredstva su namijenjena privrednim subjektima sa projektnog područja sa svojstvom pravnog lica koji u tom organizacionom obliku posluju najmanje dvije godine, pripadaju kategoriji malih i srednjih preduzeća i koji pripadaju slјedećim privrednim sektorima: prehrambena industrija (osim primarne polјoprivredne proizvodnje), metaloprerada, drvoprerada, kao i privredni subjekti sa svojstvom pravnog lica iz sektora proizvodnje kože i obuće bez obzira na veličinu privrednog subjekta. Grant sredstva su namijenjena za sufinansiranje projekata nabavke proizvodne i druge opreme, alata i softvera, a period implementacije projekta ne može biti duži od dva mjeseca.

Od svih korisnika se traži sufinansiranje u iznosu od najmanje 50% od vrijednosti projekta. Maksimalan iznos granta po projektu koji se može odobriti je 30.000 KM.

Javni poziv je otvoren do 4. aprila 2016. godine.

Uslovi, uputstva, kao i kompletni obrasci za prijavu se mogu preuzeti ovdje.

Za više informacija obratite se na kontakt: [email protected]

Share on FacebookTweet about this on Twitter
Preporuči na Viberu Pratite nas putem Vibera

Međunarodno priznati IT kursevi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?