Dvorište Gimnazije u novom ruhu

Objavljeno: 23. 10. 2017 u 11:11h

Radovi na uređenju dvorišta Gimnazije i proširenju školskog parkinga su završeni.

Uređeno je cijelo školsko dvorište, a oko tri dunuma novih kultivisanih površina zasijano je travom.

“Radovi su počeli proljetos uklanjanjem žbunja i gustih grana sa stabala koji su se nalazili oko zgrade, a nastavljeni velikim krčenjem zaraslih čempresa i šipražja uz školsku ogradu prema tranzitu. Nakon toga je pokrenuta akcija proširenja školskog parkinga i postavljanja bankina oko njega. Postojeći parking je proširen i time je dobijeno osam novih parking mjesta”, saopštili su iz Gimnazije.

Akcijom uređenja travnatih površina i rastinja rukovodili su stručnjaci sa Poljoprivrednog instituta. Vrijednost radova je oko 30.000 KM, a sve je realizovano donacijama prijatelja Gimnazije.

Izvor: Nezavisne / Autor: Biljana Popović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/dvoriste-gimnazije-u-novom-ruhu/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot