Potraga za Marinkom: Mjesecima šalje u Banjaluku ljubavna pisma (Video)

Objavljeno: 22. 10. 2017 u 12:45h

U svijetu formalnih “mejlova” i kratkih poruka, ostali smo zatečeni ljubavnom pričom koja je osvojila region. Zaljubljena Ilaria, traži Marinka, čovjeka koji joj je 2014. ukrao srce. Pisma redovno pristižu u Pošte Srpske, a u potragu za Marinkom krenuli su svi.

Ljubavna pisma i dalje mame uzdahe. Romantična i smjela uskoro bi mogla pasti u zaborav. Jedno takvo dospjelo je u žižu javnosti. Ilaria mjesecima traži Marinka iz Banjaluke. Nakon prvog pisma, u Pošte Srpske stigla su još dva.

“Prvo pismo smo dobili prije dva mjeseca i onda je Ilaria poslala i drugo pismo prije mjesec dana. Moramo reći da su oba pisma napisana na lošem engleskom i na lošem nemačkom jeziku. Mi smo se nadali da ćemo naći više podataka na osnovu kojih bi možda mogli pronaći Marinka, ali nažalost bezuspešno” – rekla je portparolka Pošta Srpske za RTRS Željka Koljančić.

Pisma otkrivaju romantičnu priču. Upoznali su se u Nemačkoj, gdje su oboje radili, ona u restoranu, a on kao građevinski radnik. Ubrzo je svako otišao na svoju stranu, Marinko u Banjaluku, a Ilaria u Italiju, gdje danas radi. Tri godine kasnije, baš u ove jesenje dane, Ilaria želi vratiti ljubav u svoje srce, na opšte oduševljenje vječitih romantičara.

“Ljudi su to prihvatili s velikim zanimanjem, sa šalom. Nažalost nismo ga uspjeli pronaći, ali se nadamo da će se nešto desiti” – dodala je Koljančić.

Nažalost, potraga za danas nije urodila plodom. Navedeni brojevi telefona kao da ne brane boje ljubavi. Banjalučani romantični i mili čekaju razrješenje ove gotovo filmske ljubavne drame. Oni u poznijim godinama priznaju i sami su rado pisali pisma.

Izvor: Rtrs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/potraga-za-marinkom-mjesecima-salje-u-banjaluku-ljubavna-pisma-video/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot