Riješen problem vodosnabdijevanja na Manjači!

Objavljeno: 19. 10. 2017 u 20:48h

Dobra vijest za stanovnike platoa Manjače, koji godinama kubure sa nestašicom vode, stigla je iz Ribnika – od Vlade stiže 250 hiljada maraka pomoći.

To je tek dio novca potreban za trajno rješenje problema vodosnabdijevanja, međutim, predsjednik Republike uvjerava da će nadležni učiniti sve da, konačno, stave tačku na tu priču.

“Imajući u vidu da je plato Manjače integralni projekat Banjaluke, Ribnika i Republike. Nastavljamo s tim naredne godine tako da u naredne dvije završimo vodosnbdijevanje platoa Manjače što je bio dugogodišnji i vjekovni san ljudi koji tamo žive”, izjavio je Milorad Dodik, predsjednik RS.

Osim vodosnabdijevanja, opštinskim vlastima obećana je pomoć u još nekoliko projekata. Načelnik odgovara da bolje nije moglo.

“Radimo vatrogasni dom sa našim sredstvima koja su odvojena i operativna i u idućoj godini biće izgrađen dom a dobićemo vozilo od Republike što je velika pomoć jer ta vozila su veoma skupa”, rekao je Radenko Banjac, načelnik opštine Ribnik.

Za Ribnik stiže i finansijska injekcija od 50 hiljada maraka za izgradnju spomen sobe poginulim borcima i trga. Na kraju je načelnik podsjetio da je Vlada, u posljednjoj deceniji, u Ribnik uložila oko 15 miliona maraka.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/rijesen-problem-vodosnabdijevanja-na-manjaci/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot