Rasvijetljen slučaj premlaćivanja djevojčice u Banjaluci

Objavljeno: 18. 10. 2017 u 10:39h

Policija je rasvijetlila slučaj brutalnog premlaćivanja četrnaestogodišnje djevojčice, a koji se proteklog vikenda odigrao u centru Banjaluke, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Policija je, kako nam je potvrđeno, identifikovala djevojčice sa uznemirujućeg snimka, i sa njima će se postupati u skladu sa zakonom o maloljetnicima.

Po nezvaničnim saznanjima, slučaj policiji nije prijavila premlaćena četrnaestogodišnjakinja niti njeni roditelji, nego je policija reagovala nakon što je dobila snimak od banjaluka.com portala.

“Pripadnici Policijske uprave Banjaluka su juče zaprimili prijavu i istog dana identifikovali maloljetnice koje su 14. oktobra u večernjim časovima fizički napale i nanijele povrede četrnaestogodišnjakinji iz Banjaluke”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Na snimku se vidi kako djevojčice udaraju četrnaestogodišnjakinju rukama, ali je i vrijeđaju i šutaju nogama, a potom zahtijevaju od nje da klekne i izvini im se. Jedna od učesnica napada je zahtijevala od napadnute djevojčice da joj poljubi đon, a ostale su se smijale.

U jednom momentu žrtva briše krv sa usana dok joj nasilnice govore da će joj one oprati krv i da se ne brine. Premlaćena djevojčica se na kraju drhtavim glasom izvinjava, i tu je kraj video-snimka.

Izvor: Nezavisne / Autor: Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/rasvijetljen-slucaj-premlacivanja-djevojcice-u-banjaluci/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot