Milena Pavlović najbliža fotelji TOBL-a

Objavljeno: 14. 10. 2017 u 09:29h

Milena Pavlović, direktorica Turističke agencije “Zepter Passport”, mogla bi da sjedne u fotelju direktora Turističke organizacije grada, saznaju “Nezavisne”.

Mjesto direktora TOBL-a, prema koalicionom sporazumu, pripadalo je DNS-u, ali su ga izgubili nakon novonastale situacije u Skupštini grada, pa je pripalo Ujedinjenoj Srpkoj, kada je DNS izgubio i mjesto direktora Centra za socijalni rad, a koje je pripalo SNSD-u.

Kako saznajemo iz izvora bliskih Ujedinjenoj Srpskoj, ova stranka za mjesto direktora Turističke organizacije grada traži osobu koja je kompetentna i koja će raditi na poboljšanju stanja turizma u gradu.

Naši izvori tvrde da su se u toj stranici koplja lomila između Pavlovićeve, Dragane Vukliš i Nataše Baštinac, koje su obje zaposlene u Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku, ali da su ipak prednost dali direktorici Turističke agencije “Zepter Passport”.

“Vođeni su razgovori s nekoliko direktora turističkih agencija, te vrh Ujedinjene Srpske smatra da je Pavlovićeva najbolje rješenje za ovu funkciju budući da godinama radi u ovoj oblasti. Najbolje je da na tu poziciju dođe neko ko ima iskustvo u rukovođenju”, kaže naš izvor.

Kako tvrde naši izvori, Ostoja Barašin, v.d. direktora TOBL-a, koji je kadar Demokratskog narodnog saveza, ostaće na poziciji pomoćnika direktora u Turističkoj organizaciji grada.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, kazao je da će biti raspisan javni konkurs, gdje će moći da se prijave svi oni koji ispunjavanju uslove.

“Treba nam osoba koja će kvalitetno upravljati ovom institucijom jer je turizam u posljednjih nekoliko godina procvjetao u Banjaluci”, kazao je Stevandić i dodao da je ovo oblast koja bi mogla unaprijediti grad na Vrbasu.

Barašin kaže da je on na funkciji direktora TOBL-a bio više od osam godina i da se nada će Ujedinjena Srpska dovesti stručan kadar, koji će uspješno promovisati turizam u gradu.

Izvor: Nezavisne/Dajana Miljić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/milena-pavlovic-najbliza-fotelji-tobl-a/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot