Da li se tragedija u Boriku mogla spriječiti?

Objavljeno: 13. 10. 2017 u 16:35h

Branko Stambolić iz Banjaluke se ubio nakon što je u hodniku zgrade pucao u leđa svojoj bivšoj supruzi Bosiljki Stambolić i teško je ranio! 

Pucnjava se dogodila danas oko 11 časova u ulici Relje Krilatice u Banjaluci, nakon nove svađe bivših supružnika u stanu u kojem Bosiljka živi.

Sve se odigralo u hodniku zgrade kada je žena potrčala prema komšijskom stanu, a on je upucao u leđa. Prema riječima komšija, u pitanju je razveden stariji bračni par iz Zagreba, od ranije poznat policiji zbog čestog porodičnog nasilja.

“Ona živi u ovoj zgradi, a on je došao do nje. Čula se i svađa, galama, a onda nekoliko pucnjeva”, rekle su komšije i objasnile da ovo nije bila rijetkost u stanu Stambolića.

Žena je u teškom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u UKC Banjaluka gdje je operisana.

Kako saznajemo, u pitanju je stariji bračni par koji je godinama razveden, a u Banjaluku su se doselili iz Zagreba za vrijeme rata. Navodno, Branko je u stanu u Relje Krilatice imao svoju sobu.

Zbog čestih svađa i nasilja, najmanje tri puta je intervenisala policija, ispričale su nam komšije.

Izvor: srpskacafe.com / Autor: O. Matavulj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/da-li-se-tragedija-u-boriku-mogla-sprijeciti/||claudebot