Mališani u Rosuljama grade “sklonište” (Foto)

Objavljeno: 12. 10. 2017 u 18:45h

U eri tehnoloških novotarija, kada su mališanima računari, tableti i pametni telefoni postali sve češća zamjena za staro dobro igranje “ispred zgrade”, ipak postoje još uvijek one “družine Pere Kvržice” kojima je igra sa vršnjacima najveća radost.

U prilog tvrdnje su i ove fotografije koje nam dolaze iz banjalučkog naselja Rosulje. Nekoliko mališana, udružilo je svoje snage i vrijedne ručice kako bi sebi napravili svojevrsno sklonište za igru. Hladni dani idu, a valja i dalje biti napolju nakon što se urade školske zadaće.

Svako ima svoj zadatak, od onih najmanjih, dok tek koju godinu starijih drugara. “Sklonište” napreduje iz dana u dan, a na do sada urađenom pozavidjeli bi im i iskusni građevinari. Mališani iz Rosulja još jednom su pokazali da drugarstvo i prave igrarije, ipak nemaju zamjenu na računarima, tabletima i telefonima.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/malisani-u-rosuljama-grade-skloniste-foto/||claudebot