Banjaluka dobila novo igralište i rekreativnu zonu (Foto)

Objavljeno: 10. 10. 2017 u 14:01h

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i generalni direktor kompanije “M:tel” Marko Lopičić otvorili su danas u krugu vodenog parka “Akvana” novoizgrađeno dječije igralište i rekreativnu zonu.

Vrijednost ove investicije, koja je poklon kompanije “M:tel”, iznosi oko 120.000 KM.

Radojičić je istakao da je riječ o sadržaju koji je bio neophodan širem urbanom području grada, gdje ima puno djece.

“Uz veliko igralište, tu su i vježbalište i trim staza, tako da te sadržaje mogu da koriste i rekreativci”, istakao je Radojičić i zahvalio kompaniji “M:tel” na vrijednoj donaciji.

On je dodao da je u toku izgradnja igrališta na još nekim lokacijama, kao i pregovori sa novim društveno odgovornim kompanijama kojima grad nudi lokacije na cijelom području Banjaluke.

Direktor kompanije “M:tel” Marko Lopičić rekao je da je kompaniji “M:tel” zadovoljstvo da učestvuje u životu zajednice na najljepši način – darivanjem.

On je dodao da im je važno da pomognu u stvaranju boljih i ljepših uslova za život i razvoj najmlađih sugrađana, ali i svih rekreativaca koji će koristiti ovo igralište, odnosno terene, staze i sprave za vježbanje.

Lopičić je naveo da ovo nije prvo igralište za čiju je izgradnju “M:tel” donirao sredstva, te izrazio nadu da će kompanija i u budućnosti imati priliku na ovaj način biti dio života svojih sugrađana.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-dobila-novo-igraliste-i-rekreativnu-zonu-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])