Banjalučanka se protiv celulita bori oklagijom (Foto)

Objavljeno: 10. 10. 2017 u 16:50h

U svijetu ljepote pojavila se nova metoda riješavanja problema celulita i masnih naslaga.

Maderoterapija je kolumbijska anticelulit masaža koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama.

„Osnova ove masaže je stimulisanje limfne drenaže, a posljedica toga je i detoksikacija organizma. Mederoterapija dosad je najefikasniji tretman u borbi protiv celulita, a pored toga još sagorijeva i masti, smanjuje obim, zateže i tonira tijelo“, kaže Tanja Zmajević iz Banjaluke, koja se bavi ovom tehnikom.

Ova vrsta terapije nema kontraindikacije jer je prirodana i neinvazivna, a preporučuje se svima koji se žele riješiti celulita, bez obzira na starosnu dob.

Preporučuje se najmanje dvije serije od po deset tretmana, a tretman traje 45 minuta, koji se rade svaki drugi ili treći dan.

Tanja se osim ovim poslom bavi i yogom, a trudi se i da vodi zdrav život, dobar je primjer da se zdrave navike usvajaju vremenom i da imaju veliki uticaj na naše psiho-fizičko stanje.

„S obzirom da preferiram zdrav način života i da se već duže vremena bavim yogom, smatrala sam da će maderoterapija biti potpuno kompatibilna s tim. Prvi put kad sam čitala o tome, svidjela mi se ideja i odlučila sam da želim da se bavim time“, rekla je za portal mojabanjaluka.info Tanja Zmajević.

Na tretman se možete naručiti putem telefona 065/206-595, Facebook stranice Tanja Maderoterapija ili u DM na Instagramu @tanja_madero_yoga.

Izvor: mojabanjaluka.info / Autor: Milena Špirić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanka-se-protiv-celulita-bori-oklagijom-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot