Uskoro obnova ulazne kule na tvrđavi Kastel

Objavljeno: 6. 10. 2017 u 14:48h

Gradske vlasti raspisaće početkom iduće sedmice tender za izvođača radova za rekonstrukciju krova kamene kule na tvrđavi Kastel, koja je izgorjela u požaru 2013. godine.

Procijenjena vrijednost tendera iznosi 42.735 bez uračunatog PDV-a.

Nabavkom je predviđena potpuna rekonstrukcija krova kule koja se nalazi na ulazu u tvrđavu Kastel. Prema tenderskoj specifikaciji, predviđena je zamjena krova i pripadajuće, drvene konstrukcije.

Kako je planirano, prvi dio radova trebao bi se obaviti tokom ove godine, dok bi na proljeće krov bio obložen specijalnom drvenom pokrivkom, koja, zbog zakonskog stepena zaštite koju ima tvrđava Kastel, mora „odležati“ određeno vrijeme kako bi bila spremna za upotrebu.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/uskoro-obnova-ulazne-kule-na-tvrdavi-kastel/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot