Svjedok na suđenju Banjalučanki: Mrtvom suprugu nije ni svijeću zapalila

Objavljeno: 5. 10. 2017 u 14:29h

Bjelica Bijelić (66), Banjalučanka optužena da je 4. aprila zadavila svog supruga Dušana (85), tvrdila je da je on sam pao sa kreveta i djelovala je jako hladno – ni svijeću mu nije htjela zapaliti.

To je danas u banjalučkom Okružnom sudu, gdje se sudi Bijelićevoj, otkrio svjedok tužilaštva Nenad Marjanović, prvi komšija porodice Bijelić. Marjanović je ustvrdio da je Bijelićeva ranije drvetom tukla Dušana po glavi, te ga čupala za kosu.

“Jednom mi je bivša supruga ispričala da je vidjela kako Bjelica tuče Dušana i rekla mi je: ‘Eno Bjelica ubi boga u njemu’. Dušan je, kad ga je ona tukla, bio miran i govorio joj je: ‘Nemoj me, Bjela, tući i dirati’. Tukla ga je uglavnom kad je bila pijana”, naveo je Marjanović.

Prisjeća se svjedok da je zbog svega intervenisala i policija. Marjanović je istakao da on i skoro svi u naselju Rebrovac, gdje su supružnici živjeli, nisu vjerovali njenim tvrdnjama da je Dušan sam pao i umro.

“Dušan je bio dobar, ali je znao nekad da bude agresivan i da galami, ali nije tukao Bjelicu. Žalio mi se da ga ona tuče i jednom je ispričao da mu je polomila ruku. Tad je ustvrdio da je on ležao na krevetu pokriven dekom, a ona ga je tukla motkom”, rekao je Marjanović.

Optužnica Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Bijelićevu tereti da je 4. aprila ove godine osamdesetpetogodišnjaka više puta šakom udarila u glavu, a zatim ga s obje ruke obuhvatila i stezala mu vrat, te istovremeno svojom težinom pritiskala grudni koš. On je preminuo istog dana.

Izvor: Nezavisne / Autor: Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/svjedok-na-sudenju-banjalucanki-mrtvom-suprugu-nije-ni-svijecu-zapalila/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])