Povrijeđeni mladić koji pronađen krvav u centru Banjaluke stabilno

Objavljeno: 2. 10. 2017 u 12:58h

Maloljetnik S. J. (17) pronađen je u besvjesnom stanju nakon što je teško povrijeđen u masovnoj tuči u Banjaluci.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da im je slučaj prijavljen u noći između petka i subote, pola sata poslije ponoći.

“Dobili smo prijavu da je došlo do tuče u kojoj je maloljetnik dobio povrede zbog kojih je hospitalizovan. Izvršen je uviđaj i preduzimamo sve mjere da rasvijetlimo slučaj i utvrdimo sve okolnosti” – rekla je portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović.

Tuča se dogodila u ulici Nikole Pašića, a prema pisanju banjalučkih portala, mladić je pronađen bez svijesti i u krvi ispred dragstora u Srpskoj ulici, koja se ukršta s ulicom u kojoj se desila tuča.

Povrijeđenom je pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru RS, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

“Služba Hitne pomoći dovezla je maloljetnog pacijenata S. J. oko jedan čas poslije ponoći u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu. Konstatovane su mu povrede glave i prelom vilice. On je prvobitno smješten u Službu za neurohirurgiju, da bi u nedjelju, zbog prirode povreda, bio premješten u Službu za maksilofacijalnu hirurgiju” – rekao je dežurni ljekar na hirurgiji doktor Milan Simatović.

Doktor UKC-a Milan Simatović je rekao da je zdravstveno stanje povrijeđenog maloljetnika trenutno stabilno.

“On ostaje na daljem liječenju i praćenju u našoj ustanovi” – rekao je Simatović.

U posljednjih deset dana u Banjaluci su se desile dvije masovne tuče.

Petorica Banjalučana uhapšena su prošle sedmice zbog sumnje da su brutalno pretukla poznatog pjevača i ugostitelja Duška Brkića Geru (53) iz Banjaluke u njegovom kafiću “Intermeco” u naselju Lauš. Polomljenim staklenim pivskim flašama nanijeli su mu teške povrede po licu i tijelu.

I prije osam dana grupa mladića brutalno je pretukla N. Š. (20) iz Čajniča i polomila mu kosti lica u ulici Save Kovačevića u naselju Borik. Incident se desio 23. septembra ujutro nešto poslije četiri časa, a N. Š. je pored povrede kostiju lica imao i višestruke povrede glave. Kako je objavljeno, momka je tuklo više njih i udarali su ga i ciglama.

Izvor: Glassrpske/Nevena Bunić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/povrijedeni-mladic-koji-pronaden-krvav-u-centru-banjaluke-stabilno/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])