Obnovljen pješački prelaz u ulici Knjaza Miloša

Objavljeno: 23. 9. 2017 u 10:26h

Jesenje iscrtavanje horizontalne saobraćajne signalizacije u gradu teče punom parom, a u petak su pješački prelazi u ulici Knjaza Miloša dobili novo ruho.

Iako je farbanje prelaza i ostalih oznaka na kolovozu rađeno u popodnevnim časovima i to na veoma frekventnoj saobraćajnici, radovi nisu izazvali veću gužvu ili zastoje nego što je uobičajeno za tu lokaciju.

Prema ranijim najavama iz Gradske uprave, radi se o redovnim aktivnostima koje imaju za cilj da osvježe pješačke prelaze te druge oznake na saobraćajnicama koje su izblijedjele tokom ljeta.

“Kao i ranijih godina, ovi radovi kreću iz centralnih dijelova grada i širiće se prema periferiji” – kazali su u Gradskoj upravi i uputili apel građanima da imaju strpljenja i razumijevanja zbog eventualnog otežanog odvijanja saobraćaja.

Izvor: Glassrpske/V. P.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/obnovljen-pjesacki-prelaz-u-ulici-knjaza-milosa/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot