Plafon u Studentskom centru u katastrofalnom stanju: “Cijedi nam se iznad glava” (Video)

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 18:36h

Žalbe studenata na loše uslove u objektima Studentskog centra “Nikola Tesla” Banjaluka su svakodnevica. Živi se u memli, vlazi, čak i voda kapa s plafona, a snimak ovog apokaliptičnog stanja objavila je stanarka III paviljona.

“Više od pola godine se ignorišu se prijave kvara na cevima i plafonu, svakodnevno u kupatilu imamo ovakav prizor. Prošle sedmice jedan od majstora je izjavio: “Ja sam to popravio u sobi iznad, vi ste mlade pa ne znate da beton može da se cijedi i po 2-3 mjeseca.” Beton iznad naših glava se ‘cijedi’ svako veče, upravo ovako. Čekaćemo da se ocijedi, možda nam jedne večeri plafon padne na glavu. Nikom ništa. Mizerno! Bruka i sramota –  napisala je ova studentkinja na “Fejsbuk” profilu “Studentski centar Nikola Tesla Banja Luka, paviljon III i IV”.

Video snimak VODOPADA iz banjalučkog studenjaka pogledajte ovdje.

Studenti se godinama žale na loše instalacije, katastrofalno grijanje, te nedostatak tople vode, o čemu smo i ranije pisali.

“Tužno je kad došeš u veći grad da učiš, a onda živiš „u podrumu“ a na sve strane vire ružne cijevi i vlaga” – ispričala je tada studentkinja prava iz Doboja.

Izvor: Blic/G. V.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/plafon-u-studentskom-centru-u-katastrofalnom-stanju-cijedi-nam-se-iznad-glava-video/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot