Otvoren novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima

Objavljeno: 22. 9. 2017 u 18:08h

Presijecanjem svečane vrpce gradonačelnik Igor Radojičić u petak je otvorio novi objekat mjesne zajednice u Donjim Kolima.

On je kazao da je objekat izgrađen zahvaljujući ulaganju Vlade RS i grada.

“Ovaj objekat je toliko prostran da se u njemu mogu organizovati sve društvene aktivnosti u MZ. Otvoren je objekat za aktivnosti MZ i ono što je odlučeno je da se na narednoj sjednici Skupštine grada po hitnom postupku gornji dio objekta dodijeli na korištenje područnom odjeljenju osnovne škole”, rekao je Radojičić.

Kada je u pitanju ambulanta, on je rekao da grad u ovom momentu razgovara s Domom zdravlja o angažovanju jednog tima porodične medicine za dvije MZ, kao što je u nekoliko drugih seoskih MZ. Milan Đukić, član Savjeta MZ Donja Kola, izrazio je zadovoljstvo što je ovaj objekat konačno otvoren.

“Ovo je drugi rođendan MZ, prvi je bio kad smo konačno dobili vodu”, naglasio je Đukić i dodao da mu je drago što će djeca moći nastavu izvoditi u ovim prostorijama, ali da će raditi i na tome da se škola sanira.

Stana Nikodinović-Mitrović, direktorica OŠ “Branislav Nušić” iz Srpskih toplica, rekla je da se raduje što će biti u prilici da presele trenutno rad škole u novoizgrađene prostorije, jer je objekat područnog odjeljenja u lošem stanju.

Izvor: Nezavisne/Marija Gajić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/otvoren-novi-objekat-mjesne-zajednice-u-donjim-kolima/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot