Delta planet otvara vrata iduće jeseni

Objavljeno: 20. 9. 2017 u 14:22h

Gradnja najvećeg šoping mola u BiH “Delta planet” trebalo bi da bude završena u septembru naredne godine, za kada je i planiran tehnički prijem ovog objekta, rekla je ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS Srebrenka Golić, koja je juče sa gradonačelnikom Igorom Radojičićem i investitorima posjetila gradilište.

Prema njenim riječima, izgradnja objekta od kojeg će imati koristi građani RS i njeni gosti teče po planu.

“Kao resorni ministar posebno sam zadovoljna što svakodnevno na ovom objektu, površine oko 62.800 metara kvadratnih, radi oko 200 radnika. Kada objekat bude završen u ponudi će biti brojni kulturni i zabavni sadržaji, biće to pravi mali grad”, kazala je Golićeva i dodala da investitor ima sva potrebna odobrenja za građenje.

Gradonačelnik Igor Radojičić izrazio je zadovoljstvo jer gradnja šoping mola napreduje dobro.

“Ovo je najveća pojedinačna investicija trenutno u gradu, koja iznosi oko 70 miliona evra. Grad može biti zadovoljan, jer dobijanjem ovog sadržaja idemo ka onom konceptu o kojem stalno govorimo, a to je pozicija regionalnog centra. Ovo je višestruka korist, počevši od prihoda koji se ostvaruju za uređenje građevinskog zemljišta i rente, pa do otvaranja novih oko 2.000 radnih mjesta”, naglasio je Radojičić.

Viši potpredsjednik za operativne poslove “Delta holdinga” Dejan Jeremić zahvalio je na posjeti visokim zvaničnicima Vlade RS i grada i naglasio da time potvrđuju otvorenost Srpske i za dolazak investitora.

Izvor: Glas Srpske / Autor: S.A.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/delta-planet-otvara-vrata-iduce-jeseni/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot