Banjaluka: Rođeno 16 beba, osam djevojčica i osam dječaka

Objavljeno: 19. 9. 2017 u 10:48h

Servisne informacije za utorak, 19. septembar 2017. godine:

Centar javne bezbjednosti Banjaluka

Evidentirana  su četiri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan.  Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 75 pacijenata i obavljeno 29 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 16 beba – osam djevojčica i osam dječaka.

Vatrogasna jedinica

Imala je tri intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća

  • od 08,00 do 10,00 časova – dijelovi ulica: Kosovke djevojke i Rajka Bosnića;
  • od 08,30 do 13,00 časova – dio naselja Šargovac;
  • od 09,00 do 12,00 časova – dijelovi ulica: Novice Cerovića, Save Kovačevića i Uroša Predića br. 1, te dijelovi naselja: Petrićevac i Rakovačke bare;
  • od 10,00 do 12,00 časova – dijelovi ulica: Kozarske, Bolanog Dojčina, Uroša Nejakog, Isidore Sekulić, Kutuzova, Majke Kristine, Popa Jovice, Muhameda Mehmedbašića i Stojana Novakovića;
  • od 10,00 do 13,00 časova – dijelovi ulica: Krfske i Kalemegdanska br. 7;
  • od 12,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica: Koste Vojinovića i Pionirska;
  • od 09,00 do 14,00 časova – dio naselja Motike, te dijelovi ulica: Žarka Zgonjanina, Bogdana Žerajića i Stevana Bulajića.

NAPOMENA: U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju

Zbog kvara na elektroenergetskoj mreži, jutros od 03.52 časova, bez električne energije su dijelovi ulica: Blagoja Parovića, Grmečke, Jovana Bijelića i Put srpskih branilaca, ukupno 143 potrošača.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zbog radova na cjevovodu u Srpskoj ulici, u periodu od 9.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu navedene ulice, i to između raskrsnice ulica Nikole Pašića i Vase Glušca.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro i prije podne promjenljivo oblačno i pretežno suvo vrijeme. Sredinom dana počinje kiša, koja će povremeno biti jača uz pljukosve sa grmljavinom. Kasnije popodne i uveče oblačno uz slabu kišu. Vjetar umjeren, jugozapadni, popodne u skretanju na sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha oko 12°C, a najviša dnevna do 21°C.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-rodeno-16-beba-osam-djevojcica-i-osam-djecaka/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])