Banjaluka: U Vrbanji počela izgradnja 1,4 kilometra nove rasvjete (Foto)

Objavljeno: 15. 9. 2017 u 15:15h

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, ozvaničio je danas početak radova na izgradnji javne rasvjete u Ulici Rade Radića, u naselju Vrbanja.

Najduža ulica u Vrbanji dobiće oko 1,4 kilometra potpuno nove rasvjete. To je za ovu mjesnu zajednicu najveći pojedinačni projekat koji se realizuje u tekućoj godini – kazao je gradonačelnik Radojičić, ističući da je u komunalnu infrastrukturu u ovom naselju u proteklim godinama dosta ulagano.

“Nastojimo da u svakom dijelu grada rješavamo po neki komunalni problem i da se svi osjete da su dio gradske zajednice. Danas sam u razgovoru sa mještanima Vrabanje mogao da čujem i o drugim potrebama mjesne zajednice, koje ćemo dogovarati sa Savjetom MZ”, kazao je gradonačelnik Radojičić.

Rasvjeta bi trebalo da bude završena za 15-ak dana, a radovi su vrijednosti oko 30.000 KM.

Predsjednik Savjeta MZ Vrbanja Dušan Janjić, rekao je da su kao MZ prezadovoljni urađenim na tom području. On je zahvalio gradonačelniku što je izdvojio vrijeme da posjeti ovu MZ i što je Grad izdvojio sredstva za izgradnju rasvjete u ul. Rade Radića.

“Dosta toga je urađeno u ovoj mjesnoj zajednici kada je riječ o infrastrukturi i unazad desetak godina uloženo je preko četiri miliona KM. Za našu MZ u narednom periodu priortiet bi bila izgradnja trotoara i dječijeg vrtića”, zaključio je Janjić.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-u-vrbanji-pocela-izgradnja-14-kilometra-nove-rasvjete-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])