Tamara Trkulja u trci za najljepšu u BiH: Očekujem pobjedu, sanjam da završim fakultet (Foto)

Objavljeno: 14. 9. 2017 u 16:33h

Tamara Trkulja jedna je od djevojaka koja se plasirala u finale izbora za Miss BiH, koji će biti 1. oktobra.

Studentkinja Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjaluci kaže da se manekenstvom bavi još od malih nogu, iako je pravila povremene pauze zbog obaveza u školi.

“Ovo je prvo takmičenje ljepote na kojem učestvujem i nadam se da ću ostvariti dobre rezultate i da će mi ovo biti dobro iskustvo za dalje bavljenje modelingom”, rekla je Tamara, koja je ljepotom i šarmom privukla pažnju javnosti.

Za modeling Tamara kaže da je lijep posao, jer pokazuje kompletnu ličnost u najboljem mogućem svjetlu.

“Nažalost, ne može se očekivati da se baveći se ovim poslom može i zaraditi, prije svega jer se ne radi o zanimanju za cijeli život. Ipak, često dobijamo ponude za posao, u skladu svijeta modelinga, reklama, Sedmica mode, a pored toga i gostovanja u raznim emisijama”, kaže dvadesetjednogodišnja manekenka.

Iako na prvi pogled izgleda da se radi o jednostavnom poslu, Tamara kaže da modeling, kao i za svaki drugi posao zahtijeva trud, rad i odricanje.

“Modeling zahtijeva da se konstatno radi na svom izgledu, držanju, ponašanju, režimu ishrane i slično. Potrebno je uvek biti skoncentrisan, a u isto vreme nasmijan na pisti, da sve to izgleda kao da se radi sa lakoćom, bez da neko vidi umor od prethodnih sati i sati uvježbavanja pred sam izlazak. Potrebno je dosta odricanja, ali sve je to sastavni dio posla”, kaže Tamara Trkulja.

Uprkos tome što očekuje krunu, Tamara kaže da joj je ipak najveći san da završi fakultut, zaposli se, a slobodno vrijeme posveti svom najdražem zanimanju – modelingu.

“Nadam se da ću možda nekada otvoriti svoju modnu agenciju i podučavati mlade djevojke ovom poslu”, otkriva ona.

Izvor: blic.rs / Autor: E.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/tamara-trkulja-u-trci-za-najljepsu-u-bih-ocekujem-pobjedu-sanjam-da-zavrsim-fakultet-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot