Niče spomenik u čast 150 poginulih boraca na Starčevici

Objavljeno: 13. 9. 2017 u 11:07h

U čast 150 poginulih boraca proteklog Odbrambeno-otadžbinskog rata sa područja mjesne zajednice Starčevica u toku je izgradnja spomenika u tom naselju.

Predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije grada Goran Rogić rekao je da će spomenik biti podignut u ulici Đede Kecmanovića, a plan je da radovi budu završeni u roku od tri mjeseca.

“Mjesna boračka organizacija u saradnji sa Boračkom organizacijom grada sprovela je sve aktivnosti na pripremama za izgradnju spomenika koji će biti podignut za 150 junaka sa ovog područja koji su svoje živote dali za Srpsku”, kazao je Rogić i dodao da su radovi počeli u ponedjeljak.

Prema njegovim riječima, izgradnja će koštati oko 35.000 maraka, a dio novca obezbijedilo je Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštiti RS, grad i Boračka organizacija Starčevica.

Izvor: Glas Srpske / Autor: S.A.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/nice-spomenik-u-cast-150-poginulih-boraca-na-starcevici/||claudebot