Oglas o prodaji stana vehabijama podigao policiju na noge

Objavljeno: 12. 9. 2017 u 12:43h

Oglas o prodaji stana u banjalučkom naselju Obilićevo, koji je ponuđen isključivo vehabijama, poslije pisanja “Glasa Srpske” podigao je policiju na noge.

Pripadnici MUP-a RS obišli su juče zgradu u ulici Banović Strahinje povodom nesvakidašnjeg oglasa koji je uznemirio stanare.

Vlasnik stana na jednom od specijalizovanih portala objavio je da prodaje nekretninu i to vehabijama ili provjerenim sljedbenicima Islamske države. Povod za ovakav oglas, kako je navedeno, su loši komšijski odnosi.

Međutim, nakon što je tekst o ovom oglasu objavljen u “Glasu Srpske”, on je povučen sa portala koji ga je pustio.

Stručnjak za bezbjednost Predrag Ćeranić smatra da se sadržaj oglasa može protumačiti, između ostalog, i kao promovisanje i popularisanje ideja koje uopšte ne bi trebale da budu prisutne u BiH.

Nepoznati prodavac, koji nije ostavio nikakav kontakt, objasnio je da ga je na neobičan poziv za prodaju nagnao odnos komšija prema njemu.

“Jedina stvar koju moram napomenuti je ta da su komšije iz istog ulaza g*vna. Upravo iz tog razloga prodajem stan. Najvjerovatnije će i novog vlasnika početi da mrze već od prvog dana, kao što su i mene, iako im ništa skrivio nisam”, naveo je ogorčeni vlasnik stana.

Izvor: Glas Srpske / Autor: D.S.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/oglas-o-prodaji-stana-vehabijama-podigao-policiju-na-noge/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])