Banjalučanin zbog para slagao da mu je poginulo dijete?

Objavljeno: 9. 9. 2017 u 09:47h

Policija sumnjiči Dženana Beširevića (28) iz Banjaluke da je slagao da mu je u saobraćajnoj nesreći dijete poginulo, a supruga teško povrijeđena, kako bi u etno-selu u kojem je radio dobio pare unaprijed.

Ukoliko se u postupku koji se protiv njega vodi dokaže krivica, biće to do sada najprizemniji postupak u režiji ovog Banjalučanina, a koji je policiji i te kako poznat odranije.

Sumnja se da je Beširević 28. avgusta u etno-selu Kotromanićevo u Doboju, gdje je bio roštilj majstor, više puta uzeo avans na platu tvrdeći da mu je dijete podleglo nakon saobraćajne nesreće. Cifra se na kraju nabrala i dostigla iznos od 2.500 maraka.

Njega su, kako je potvrđeno “Nezavisnim”, uhapsili pripadnici banjalučke Policijske stanice Lauš, a osim prevare u Doboju, osumnjičen je i za tešku krađu izvedenu u Banjaluci. Ta teška krađa izvedena je pod okriljem noći između 10. i 11. juna, kada je provaljeno u kuću u banjalučkoj Ulici braće Miletića te ukradeno oko 7.300 KM.

“Nakon dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenog će nadležnim tužilaštvima biti dostavljen izvještaj”, saopštila je u petak Marija Markanović, portparol PU Banjaluka, navodeći inicijale Beširevića.

Dakle, sumnja se da je u samo ova dva slučaja Beširević “zgrnuo” oko 9.800 maraka, ali je, prisjetimo se, njegova prošlost takođe gotovo podjednako mračna.

Hapšen je i početkom aprila, i to zbog četiri teške krađe, kojim je vlasnike kuća, kako se sumnja, ojadio za gotovo 20.000 maraka. Tada je potvrđeno da se sumnja da je provaljivao vrata ili prozore kuća, odakle je krao novac, ali nije bio “gadljiv” ni na zlato, srebro i ostale vrednije stvari.

Nakon završenog ispitivanja, a po nalogu dežurnog tužioca, tada je pušten na slobodu, a odlučeno je da u redovnoj proceduri protiv njega bude podnesen izvještaj tužilaštvu.

Izvor: Nezavisne/Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjalucanin-zbog-para-slagao-da-mu-je-poginulo-dijete/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])