Pismo čitaoca “Kamioni sa građevina uništavaju ulice”

Objavljeno: 7. 9. 2017 u 19:28h

Redovan čitalac BLMojGrad portala poslao je svoja zapažanja jednog od problema u gradu sa kojim se svi vozači, a posebno pješaci, suočavaju  svakodnevno.

Pismo prenosimo u cjelini:

Redovan sam čitalac vašeg portala pa sam htio da vam ukažem na nešto što sam primjetio ali nejasno mi je da sam samo ja do sad to uočio.

Naime, tema su mnogobrojna gradilišta u užem centru grada. Na stranu to što su nam na ulicama u strogom centru grada kamioni uobičajeni učesnici u saobraćaju, nego neshvatljivo mi je, kao običnom laiku, da niko ne poduzima po pitanju toga šta se dešava sa ulicama po gradu koje kamioni neptrestano opterećuju.

Pješak sam uglavnom, ali uočavam nešto o čemu niko ništa ne pominje. Ti isti kamioni kojima se dovozi i odvozi materijal na gradilišta prave nam na ulicama tzv. “kolotrage”. Isti su posebno uočljivi po kišnom periodu, što je npr. danas. Moćnici prave zgrade i ulicama idu kamioni, a niko ne poteće pitanje u kakvom stanju ostaju ulice po gradu kada ih “pregaze” teretni kamioni. Zašto niko od investitora pomenutih objekata nema obavezu da popravi ulicu koju je korišćena? Primjer takve ulice je ul. Nikole Pašića (velika rupa u centru) a ništa drugačija nije ulica I krajiškog korpusa (gradilište u bivšem Picinom parku i dva velika gradilišta kod Grawe osiguranja). Na ulicama je mogući uočiti kako su tragovi kuda se kreću vozila prilično utonuli, a to niko ne spominje.

Izvor: Blmojgrad/Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pismo-citaoca-kamioni-sa-gradevina-unistavaju-ulice/||claudebot