Miroslavu Mirniću iz Banjaluke potrebna pomoć u liječenju

Objavljeno: 7. 9. 2017 u 18:28h

Dugogodišnjem članu prvog ansambla KUD-a “Čajavec”, tridesetjednogodišnjem  Miroslavu Mirniću iu Banjaluke, oboljelom od malignog melanoma, hitno je potrebna finansijska pomoć za nabavku lijeka.

Kako je navdeno,lijek koji je potreban Miroslavu nije ni na jednoj listi Fonda zdravstva RS, a kako porodica nije u mogućnosti da finansira kupovinu lijeka, potrebna je pomoć ljudi dobre volje.

Za nabavku lijeka potrebno je više od 51 hiljade KM, jer je potrebno obezbijediti ukupno  12 doza.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu novac mogu da uplate na račun:

Miroslav Mirnić
Ul. Vladimira Rolovića 26
780000 Banja Luka
Nova banka ŽR 555-00781492844-40
Svrha: humanitarna pomoć

Devizna sredstva:


Sredstva iz inostranstva se mogu uplatiti na  devizni račun.

Izvor: Atv

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/miroslavu-mirnicu-iz-banjaluke-potrebna-pomoc-u-lijecenju/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot