Sudar na zapadnom tranzitu u Banjaluci, saobraćaj usporen (Foto)

Objavljeno: 1. 9. 2017 u 11:55h

Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros na zapadnom tranzitu u Banjaluci, kod jedne od pasarela, što je izazvalo otežano odvijanje saobraćaja.

Sudeći po fotografijama, u nezgodi su učestvovala dva vozila, s tim što je jedno od njih, krećući se tranzitom prema kružnom toku ispod naselja Lauš, završilo na suprotnoj traci.

Kako javlja novinar “Nezavisnih”, veliki broj vozila kreće se usporeno, a što se odnosi na trake s desne strane, gledano od kružnog toka ispod Lauša.

Zasad nije poznato ima li u saobraćajnoj nezgodi, eventualno, povrijeđenih.

Apel vozačima

Policijska uprava Banjaluka vršiće 1. i 2. septembra pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju na području koje je u nadležnosti ove policijske uprave, sa akcentom na kontroli brzine kretanja vozila i prisustva alkohola u organizmu.

Imajući u vidu početak školske godine kao i povećano prisustvo djece, koja prvi put samostalno učestvuju u saobraćaju, biće obezbjeđeno povećano prisustvo policijskih službenika u blizini obrazovnih ustanova kao i na putnim pravcima kojima će se kretati veći broj školske djece.

Izvor: Nezavisne / Autor: Dragan Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/sudar-na-zapadnom-tranzitu-u-banjaluci-saobracaj-usporen-foto/||claudebot