Gradonačelnik uputio čestitku povodom Kurban Bajrama

Objavljeno: 1. 9. 2017 u 10:02h

Povodom Kurban Bajrama, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, uputio je čestitke reisu Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef, Kavazaoviću i muftiji banjalučkom, efendiji Osmanu Kozliću. U čestitki se, između ostalog, kaže:

“Vama lično, svim imamima i službenicima Islamske vjerske zajednice, Vašim vjernicima, našim sugrađanima koji slave, čestitam Kurban bajram, uz iskrene želje da praznične dane provedete u miru i dobrom zdravlju, dijeleći duhovne darove sa najbližima. Neka radost velikog praznika, u našem društvu bogatom različitostima, još jednom potvrdi i afirmiše našu trajnu opredijeljenost ka istinskim vrijednostima, međusobnom razumijevanju i poštovanju.”

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/gradonacelnik-uputio-cestitku-povodom-kurban-bajrama/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot