Banjaluka: Postavljene klupe u Zelenom parku mladih

Objavljeno: 29. 8. 2017 u 15:40h

Postavljene su klupe i katedra u “Zelenom parku mladih” ispred OŠ “Miloš Crnjanski” na Petrićevcu. Opremu za učionicu na otvorenom nabavili su članovi Savjeta mjesne zajednice na osnovu donacija, a dio izgradnje parka je finansirala i Gradska uprava.

“Ispred škole smo posadili 600 sadnica raznog drveća i cvijeća i sada će mještani moći da uživaju na ovom mjestu”, rekli su u Savjetu MZ Petrićevac.

Izvor: Glas Srpske / Autor: N.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-postavljene-klupe-u-zelenom-parku-mladih/||claudebot