Počela gradnja vodovoda u Prištinskoj ulici

Objavljeno: 22. 8. 2017 u 16:54h

Gradonačelnik Igor Radojičić, ozvaničio je danas početak radova na izgradnji  sekundarne vodovodne mreže u Prištinskoj ulici u Mjesnoj zajednici Zalužani.

“Jedan dio kuća ovdje imao je improvizovane priključke, a jedan dio uopšte nije bio na mreži. Dužina nove mreže koja će biti izgrađena je oko 760 metara i biće građena u pet krakova u ovoj ulici” – rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Ugovorena vrijednost radova koje će da izvede preduzeće „Unijat-M“ iz Prijedora iznosi  56.000 KM. Rok za izvođenje radova je 30 dana.

Osim toga, gradonačelnik je razgovarao sa mještanima ove i susjednih ulica o problemima i prioritetima koje je potrebno raditi na ovom prostoru.

“Naredne godine pokušaćemo da rješavamo problem rasvjete i ukoliko ne postoje imovinsko-pravni problemi, išli bismo na izgradnju spoja Podgoričke i Prištinske ulice” – kazao je on i dodao da se na širem područuju Zalužana i Kuljana, dosta radi i ove godine.

Kao primjer, on je naveo radove na rekonstrukciji saobraćajnica i gradnju nove rasvjete u  nekoliko ulica u Kuljanima, a u Zalužanima uz Osnovnu školu „Jovan Dučić“ radi se novo igralište. Ovih dana potpisana su još dva rješenja o izboru izvođača za radove u XII Kuljanskoj ulici i nastavak gradnje puta kroz Priječane.

“Tako da ako posmatramo ovaj dio grada, ima dosta komunalnih poslova koje smo radili i radićemo do kraja ove godine”- zaključio je gradonačelnik Radojičić.

Izvor: Banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/pocela-gradnja-vodovoda-u-pristinskoj-ulici/||claudebot