Uskoro izgradnja nove rasvjete u naselju Vrbanja

Objavljeno: 20. 8. 2017 u 11:23h

Izgradnja javne rasvjete u Ulici Rade Radića, u naselju Vrbanja, počeće u narednih mjesec dana, u okviru plana obnove i izgradnje nove rasvjete u gradskim i prigradskim naseljima.

Na osnovu provedenog tendera, radove na ovoj ulici izvešće preduzeće “ABC Sollution“, a vrijednost investicije iznosi 29.860 KM.

Na osnovu istog ugovora, biće izgrađena i javna rasvjeta u Ulici Isidore Sekulić, u dužini od 250 metara (naselje Kočićev vijenac).

Prema podacima Odjeljenja za komunalne poslove, trenutno je u toku procedura za izbor izvođača za izgradnju javne rasvjete u dijelu sledećih ulica: Vida Nježića, Starog Vujadina, Mire Alečković, 7. februara, Dr Velimira Čovića i Dr Koste Krsmanovića.

Ovogodišnjim budžetom, za izgradnju nove i obnovu postojeće javne rasvjete planirano je 80.000 KM.

Izvor: Unoportal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/uskoro-izgradnja-nove-rasvjete-u-naselju-vrbanja/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||claudebot