Otvoren Supermarket “Đurić MBB” u banjalučkom naselju Petrićevac

Objavljeno: 18. 8. 2017 u 15:54h

U zgradi “Centurma” u banjalučkom naselju Petrićevac u petak je otvoren Supermarket “Đurić MBB”, čime je Banjaluka postala bogatija za još jednog ponuđača na tržištu.

Market “Đurić MBB” se od ostalih konkurenata izdvaja po velikom izboru domaćih proizvoda koji, kako kažu, čine oko 99 odsto njihovog bogatog asortimana.

“Nastojimo da na našim policama u što većoj mjeri budu zastupljeni domaći proizvodi, te da kupci prepoznaju naš kvalitet”, istakao je Miloš Đurić, vlasnik kompanije “Đurić MBB”.

Prema njegovim riječima, ova kompanija posluje oko 20 godina u osam opština i gradova na području RS, a objekat koji je otvoren u petak u Petrićevcu ima oko 1.300 kvadratnih metara površine sa izuzetno bogatim asortimanom proizvoda.

“U osam opština i gradova RS imamo oko 300 zaposlenih ljudi”, kazao je Đurić.

Dodao je da je ovo prvi market u Banjaluci, a da jedan postoji u Trnu, u opštini Laktaši, te da do kraja godine planiraju otvoriti još jedan market u Banjaluci u Dervišima pored “Fisa”.

Otvaranju je prisustvovao i Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, koji je poželio dobrodošlicu jednom, kako je rekao, kvalitetnom privrednom subjektu na banjalučko tržište gdje je konkurencija vrlo ozbiljna.

“Radi se o firmi sa izuzetno dobrim poslovnim rezultatima ako govorimo o dva osnovna parametra, a to su cijena i kvalitet”, kazao je Radojičić.

Dodao je da je posebno pozitivno što je u novootvorenom marketu više od 30 mladih dobilo posao, i što će sami potrošači dobiti veću mogućnost izbora i odličan kvalitet proizvoda po prihvatljivim cijenama. Na otvaranju marketa se okupio i veliki broj kupaca koji su izrazili zadovoljstvo novim mjestom za kupovinu u gradu.

“Prvi put sam ovdje i izbor je odličan, tako da svako može naći nešto za sebe”, rekao je Saša Kiselinov, kupac u Supermarketu “Đurić MBB”.

Izvor: Nezavisne/Bojana Živanić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/otvoren-supermarket-duric-mbb-u-banjaluckom-naselju-petricevac/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot