Vandali u dvorištu Studentskog centra polomili betonski sto za stoni tenis

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 09:53h

Vandali su polomili betonski sto za stoni tenis u dvorištu Studentskog centra “Nikola Tesla” pored prvog i drugog paviljona, potvrđeno je u ovom centru.

Zoran Babić, direktor Studentskog centra “Nikola Tesla”, kazao je da je ovakve stvari suvišno komentarisati i upozorio da ovo nije prvi put da se javna imovina nađe na meti vandala.

“Ovakav vandalizam je nedopustiv, a najveći problem je to što prostor kod prvog i drugog paviljona nije adekvatno ograđen”, rekao je Babić i dodao da se ovo vjerovatno desilo u večernjim časovima.

Prema njegovim riječima, na tom prostoru smješteno je mnogo privatnih objekata, kuća i zgrada, što stvara dodatne probleme.

Dodao je da je apelovao na službe javnog reda i mira da je neophodna dodatna kontrola i da bi policijske patrole često trebalo da saobraćaju tim dijelom grada.

“Pokušaćemo pomoću našeg video-nadzora utvrditi šta se desilo i skinuti bilo kakav podatak koji bi nam mogao pomoći, a u narednom periodu ćemo promijeniti nešto da se ovakve stvari više ne bi dešavale”, naglasio je Babić.

Studenti i građani kažu da su zgroženi ovim što se desilo u dvorištu Studentskog centra i osuđuju ovakve vandalske činove.

“Kad sam vidio polomljen betonski sto za stoni tenis nisam mogao da vjerujem da je nekom palo na pamet da uradi tako nešto”, kazao je Darko Đ., student iz Teslića, stanar Studentskog doma “Nikola Tesla”.

Mještanka Starčevice rekla je da se grade igrališta koja su toliko potrebna gradu i da je tužno što se sve češće dešava da ih na kraju neko uništi.

“Trebalo bi da čuvamo ono što imamo, a ne da to lomimo i uništavamo”, kazala je ona.

Snežana Šurlan, koja čuva djecu na igralištu pored terena za stoni tenis, smatra da je u pitanju samo bahato ponašanje pojedinaca.

Izvor: Nezavisne/Bojana Živanić, Goran Lajić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/vandali-u-dvoristu-studentskog-centra-polomili-betonski-sto-za-stoni-tenis/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot