Ponovo curi plin u banjalučkom naselju Lauš (Video)

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 15:37h

U blizini stambene zgrade u Ulici Crkvena, u banjalučkom naselju Lauš, danas je ponovo došlo do curenja plina, na istoj lokaciji gdje je identičan incident zabilježen i prije nekoliko dana, saznaju “Nezavisne”.

Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je za “Nezavisne” da imaju zaprimljenu prijavu o ovom događaju, te da se preduzimaju mjere iz nadležnosti policije.

“Nezavisne” saznaju da su na mjestu događaja i vatrogasci, koji su i tokom ranije havarije intervenisali. Stanari te zgrade strahuju za svoju bezbjednost i traže od nadležnih da problem bude trajno riješen.

Podsjetimo, na istom mjestu prije dva dana iz rezervoara je došlo do curenja plina, zbog čega su na mjestu događaja bili i vatrogasci i policija.

Video pogledajte ovdje.

Izvor: Nezavisne/D. Sladojević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/ponovo-curi-plin-u-banjaluckom-naselju-laus-video/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot