Otvoren “MojShop” u Banjaluci (Foto)

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 15:10h

Firma Mojić d.o.o.  Bijeljina  otvorila  sedmi  po redu „MojShop“ 17.08.2017.god. u Banjaluci u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 64., (preko puta glavne pošte).

Ti povodom generalni direktor kompanije Mojić D.O.O.  g-din Tešo Mojić je izjavio:

„Počeli smo sa radom 17.08.2017 u 11:00h nakon što su dvije mlade Banjalučanke u prisustvu mnogobrojnih gostiju i medija zvanično presjekle vrpcu.  One su prezentovale suštinu našeg poslovanja a to je da mi gradimo i njegujemo odnose sa svojim kupcima od njihovog ranog djetinjstva, od momenta kada im roditelji kupe “Prvi dnevnik moje bebe“, prvu bojanku, svesku, školsku torbu, itd.  a nakon toga oni nastavljaju da dolaze kod nas i sami. Ovo nije samo naša želja ovo je naše iskustvo koje traje više od 20 godina.“

U svim „MojShop“ maloprodajama možete pronaći veliki asortiman školskog pribora i opreme, kancelarijski materijal, veliki izbor standardnih ali i specifičnih i personalizovanih poklona, pribora i materijala za kreativni rad za sve uzraste, slikarski program, veliki izbor knjiga za djecu i odrasle, suvenire iz  sopstvene proizvodnje, putni i modni program tašni i kofera i još mnogo toga.

Posebno su zanimljive  kreativne radionice koje se  organizuju u njihovim radnjama i zahvaljujući kojima se ostvaruje interakcija sa kupcima i  na taj način se doprinosi novim znanjima za obje strane a naročito na  radost mališana. Takođe, u ovoj radnji možete brzo sami kreirati i poručiti potpuno personalizovan poklon.

„MOJIĆ d.o.o. je firma koja svojim poslovanjem obuhvata četiri osnovne, organizaciono samostalne, ali funkcionalno usklađene djelatnosti veleprodaje, proizvodnje, maloprodaje i web prodaje, sa menadžmentom koji njeno poslovanje i infrastrukturu čini kompaktnom cjelinom,“ izjavio je Tešo Mojić, generalni direktor.

Sjedište firme je u Bijeljini, u okviru funkcionalno projektovanog poslovnog objekta od 2000 m2, u kom se nalazi uprava sa menadžmentom, skladište veleprodaje, prodajno izložbeni prostor i proizvodnja. Mreže maloprodajnih objekata nalaze se i u : Banjaluci, Brčkom, Tuzli i Bijeljini. Takođe posluju i Srbiji pod nazivom Marking System d.o.o. u Novom Beogradu.

„Poseban akcenat stavljamo na ljubaznost naših zaposlenih, njihovu obučenost i stručnost za kvalitetno obavljanje svih zadataka koje pred njih postavi kupac. Zbog toga je menadžment firme opredjeljen ka stalnom usavršavanju zaposlenih ali i na stvaranju uslova u kojima svi treba da budu zadovoljni“ –poručio je generalni direktor.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/otvoren-mojshop-u-banjaluci-foto/?utm_source=BanjalukckeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=BanjalukckeVijestiSidebar||claudebot