Banjaluka: Uhapšen maloljetni “razbojnik” koji je na ulici oteo novčanik

Objavljeno: 17. 8. 2017 u 12:16h

Policija je uhapsila petnaestogodišnjaka koji se sumnjiči da je iz ruke oteo ženi novčanik u naselju Paprikovac.

Sumnjiči se da je 02. avgusta 2017. godine oko 14,00 časova, Banjaluci u ulici Ilije Grbića, prišao sa leđa oštećenoj i iz ruke joj istrgnuo novčanik u kojem su se nalazili lični dokumenti i novac, pričinivši joj materijalnu šetetu u iznosu od oko 1.000,00 KM. Policijski službenici su pronašli otuđeni novčanik i vratili ga vlasnici.

Policijski službenici Policijske stanice Banjluka – Lauš, 16.08.2017. godine, zahvaljujući operativnom radu i prikupljenim dokazima, u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, ispitali su petanestogodišnjaka iz Banjaluke zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Teška krađa“.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka je naložio da se u redovnoj proceduri protiv osumnjičenog dostavi izvještaj za krivično djelo „Teška krađa“.

Izvor: Blmojgrad/Igor Požgaj

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-uhapsen-maloljetni-razbojnik-koji-je-na-ulici-oteo-novcanik/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot