Mjesto u javnoj garaži u Vidovdanskoj ulici svega 50 feninga

Objavljeno: 9. 8. 2017 u 15:02h

Parkiranje vozila u javnoj garaži u Vidovdanskoj ulici od sada je moguće za 0,5 KM po započetom času parkiranja, odnosno na ovoj lokaciji važe tarifni uslovi za drugu zonu parkiranja, potvrdili su u Gradskoj upravi.

Ova garaža se nalazi ispod IRB banke i ima kapacitet od  102 parking mjesta. Parking funkcioniše 24 časa dnevno sa asistencijom i nadzorom radnika Odsjeka za saobraćaj.

“Cijena mjesečne parking karte koja se može koristiti samo na parkiralištima u drugoj tarifnoj zoni iznosi 40 KM, a godišnja 400 KM”, rekli su u Gradskoj upravi.

Od početka jula nulta zona parkiranja uvedena je u najužem centru grada, na najopterećenijim parkiralištima u centru grada na ukupno 254 parking mjesta. Vrijeme parkiranja je ograničeno na maksimalno dva časa, a radi se o parkiralištima kod “Kraša”, hotela “Palas”, u ulicama Ivana Franje Jukića, Gajevoj i Milana Tepića.

Izvor: Glas Srpske / Autor: N.B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/mjesto-u-javnoj-garazi-u-vidovdanskoj-ulici-svega-50-feninga/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot