Biramo najuređenije: Najljepše dvorište Dejana Ćetojevića (Foto)

Objavljeno: 8. 8. 2017 u 16:50h

Dvorište Dejana Ćetojevića, u naselju Šargovac, najljepše je dvorište u ovogodišnjoj, 15. akciji “Biramo najuređenije”. Dvorište se nalazi u Ulici Čarlija Čaplina, a kako kaže nagrađeni, da bi sve izgledalo ovako brine cijela šestočlana porodica.

“Sve ovo radimo iz ljubavi i svaki član porodice ima svoj prijedlog šta je najbolje da se uradi kako bi sve lijepo izgledalo”, rekao je Ćetojević i dodao da nije prvi put da se prijavljuju na ovu akciju.

“Prijavljivali smo se i prošle godine, kada smo osvojili drugo mjesto, i raduje me što smo sada napredovali i pobijedili”, kaže Ćetojević.

U zelenilom okruženom dvorištu, koje krase mnogobrojne biljne i više od 300 životinjskih vrsta, prema riječima Ćetojević, ima puno posla.

“Svaki dan mnogo radimo jer imamo razne životinje, ribice, kornjače, štiglice, fazane, golubove, pse i one zahtijevaju svakodnevnu brigu”, naglašava Ćetojević.

Vlasnik ovog dvorišta kaže da ga najviše ispunjava pravljenje novih objekata, pogotovo onih od drveta, koje, kako kaže, uz malu očevu asistenciju uspješno izrađuje.

Prema njegovim riječima, nagrada koju je dobio od grada biće uložena u dalje uređenje dvorišta.

Izuzetno mu je drago što je juče gradonačelnik Igor Radojičić obišao njihovo dvorište i domaćinstvo.

Radojičić je čestitao pobjednicima i kazao da je ovo jedan od primjera na koji način treba urediti dvorište, te kako se gaje i čuvaju životinje.

“Ova višečlana porodica ima prelijepo dvorište i možemo samo poželjeti da imamo više ovakvih prostora u gradu, a s obzirom na to da je ovih dana bilo dosta poteškoća u gradu kada su u pitanju domaće životinje ovo može da posluži kao primjer građanima kako se gaje ljubimci i održava prostor”, ističe Radojičić.

Dodao je da ovakva akcija nije samo pitanje Gradske uprave ili nekog komunalnog preduzeća već način podizanja svijesti građana kako da se uredi prostor i uljepša okolina.

Gradonačelnik je kazao da će nagrade biti uručene i dobitnicima iz ostalih kategorija.

Najuređenije dvorište

  1. Dejan Ćetojević, Ulica Čarlija Čaplina 12
  2.  Zdravko Lepir, Ulica Petra Velikog 137
  3. Draženko Glišić, Ulica Zdravka Dejanovića 82

Najuređenije školsko dvorište

  1.  OŠ “Jovan Cvijić”
  2. OŠ “Jovan Dučić” Zalužani
  3. OŠ “Vojislav Ilić” – Područna škola Bočac

Najuređeniji prostor u stambenim zgradama

  1. ZEV Bulevar Desanke Maksimović broj 2
  2. ZEV Ravnogorska ulica broj 16
  3. ZEV Ulica carice Milice broj 38-40

Najuređeniji balkon

  • Jelena Zlatinić, Ulica Dragana Bubića 14 B/2

Specijalna nagrada

  • Božo Radman, za doprinos u očuvanju zelenila na području grada Banjaluka

Izvor: Nezavisne / Autor: Bojana Živanić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/biramo-najuredenije-najljepse-dvoriste-dejana-cetojevica-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot