Detalji napada u Banjaluci: Dva psa napala petoro ljudi (Foto)

Objavljeno: 6. 8. 2017 u 15:45h

U banjalučkom naselju Pobrđe sinoć je umro mještanin jer ga je izgrizao pas. Naime, kako “Nezavisne” saznaju,  pas ga je ugrizao za venu kada je branio kćerku od te životinje.

Djevojku su osim oca, branili i majka i brat. Iz banjalučke policije potvrđeno je da su dva psa u subotu oko 22 sata napala petoro ljudi.

U Gradskoj upravi rekli su da je jutros na teren radi vršenja uviđaja iz svog domena izašla i komunalna policija. Kako Slobodanka Bojanić, vlasnica, navodi, do nesreće je došlo kada je prala boks psima.

Prema izjavi, u tom trenutku se začuo lavež pasa, koji su preskočili ogradu boksa koja je u visni 1,5 metara,. Kako navodi, čim je to vidjela, pse je sklonila sa ulice na kojoj su se nalazili mještani.

Međutim, u tom trenutku je otac jednog djeteta počeo da galami na vlasnicu, usljed čega su psi opet preskočili ogradu. Nakon ujeda, otac je odveden u bolnicu gdje je i preminuo.

Kako kažu iz Gradske uprave, nezvanično, komunalna policija će izdati prekršajni nalog protiv vlasnika psa po dva osnova. Prvi, jer ograda nije bila dovoljno visoka, a drugi jer psi nisu pelcovani.

Vlasnica je po pitanju toga, izjavila da je veterinar dolazio da ih pelcuje, ali da nije mogao jer se previše bojao. Psi su stari četiri godine, i po njenoj izjavi nisu bili nasilni.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/detalji-napada-u-banjaluci-dva-psa-napala-petoro-ljudi-foto/?utm_source=PovezaneVijesti&utm_medium=Blcom&utm_campaign=PovezaneVijesti||claudebot