Banjaluka: Uhapšen muškarac zbog pljački i napada

Objavljeno: 28. 7. 2017 u 12:39h

Banjalučka policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali D.R, osumnjičenog za četiri razbojništva na području ovog grada.

“Muškarac D.R. osumnjičen je da je 7. aprila, maskiran, vlasniku jedne prodavnice u Ulici Jovana Raškovića u Banjaluci prijetio nožem, nanio mu ubodnu ranu i ukrao 300 KM, a zatim pobjegao”, rekao je načelnik Policijske uprave Banjaluka Željko Spasojević na današnjoj konferenciji za novinare.

On je 29. aprila u Ulici Đure Đakovića, maskiran i uz prijetnju nožem, od radnice jedne prodavnice ukrao 70 KM i pobjegao.

Zatim, 8. maja, u Ulici Miloša Obilića pokušao novo razbojništvo, u čemu ga je spriječio vlasnik marketa koji ga je gađao raznim predmetima, nakon čega je D.R. odustao i pobjegao, kaže Spasojević.

Osumnjičeni D.R. je 12. maja u Ulici Svetozara Markovića od radnice marketa ukrao 1.300 KM, nakon čega je pobjegao.

Spasojević je istakao da je osumnjičeni prilikom hapšenja napao policajce.

On je danas uz izvještaj predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, i to za krivična djela razbojništvo i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-uhapsen-muskarac-zbog-pljacki-i-napada/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot