Manijak napada i na Banj brdu

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 12:37h

Banjalučkoj policiji je prijavljeno je da je sinoć, oko 20:30 časova, mlađi muškarac, star između 25 i 27 godina, pokušao silovati Banjalučanku, koja se, na sreću, hrabro uspjela izboriti i otjerati napadača.

“Krenula sam u rekreativnu šetnju kao što i obično radim, kada je na skretanju od kafića prema spomeniku ispred mene iskočio muškarac, stavio mi ruke preko lica, povukao u stranu i rekao da budem tiha”, počinje svoju traumatičnu ispovjest napadnuta Banjalučanka, čije ime je poznato banjalučkoj policiji.

Prema njenim riječima, radi se o mlađem momku tamnije kose, koji je prilično visok i mršav.

Ista stvar, drugoj djevojci, se dogodila i veče prije

“U tom trenutku sam se oduzela od straha, ali sam uspjela da se priberem. Odgurnula sam ga, nakon čeka je on mene oborio na zemlju. Tada sam počela vrištati i zgrabila kamen koji je bio pored mene, nakon čega je on laganim korakom odšetao u šumu. Kada su se šetači okupili, jer su čuli moju vrisku, grupa djevojaka mi je rekla da se ista stvar, dan prije, dogodila i njihovoj prijateljici.”

Ovo jedan u nizu napada na dame, koji se dogodio u Banjaluci u posljednjih nekoliko dana.

Apelujemo na dame da se ne izlažu opasnosti, tako što će izbjegavati kasne šetnje bez pratnje, bar dok odgovorni za ova djela ne budu privedeni pred lice pravde.

Izvor: Nezavisne / Autor: Nikola Vidačković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/manijak-napada-i-na-banj-brdu/||claudebot