Banjaluka: Rođeno šest beba, dvije djevojčice i četiri dječaka

Objavljeno: 26. 7. 2017 u 11:35h

Servisne informacije za srijedu, 26. jul 2017. godine:

Centar javne bezbjednosti Banjaluka

Evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledan je 101 pacijent i obavljeno je 19 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je šest beba – dvije djevojčice i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica

Imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća isključenja:

  • od 08:00 do 15:00 časova dijelovi naselja:Česma, Krčmarice, Pantoši, Goleši Gajići i Jovići;
  • od 08:00 do 09:30 časova dijelovi naselja: Derviši, Zalužani, Priječani, Vujinovići i Novakovići;
  • od 08:30 do 13:00 časova dijelovi ulica: Starog Vujadina, Srpskih ustanika, Slobodana Dubočanina, Ognjena Price, Tuzlanska, Dubička, Put srpskih ustanika i Paje Jovanovića, te dio naselja: Krmine Dojići (Krupa na Vrbasu) – radovi na farbanju ŽRS „Dojići“;
  • od 09:00 do 15:00 časova dio ulica: Bitoljska, Kralja Petra I Karađorđevića i Stevana Bulajića, te dijelovi naselja: Debeljačko polje, Bukvalek i Brusina.
  • od 10:00 do 15:00 časova  dijelovi naselja: Balte, Memići, Eraci, Javorani, Kablovi i Tisovac.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.
Napomena: ekipe “Vodovoda” danas će izvoditi radove na cjevovodu u Krfskoj ulici što će u periodu od 09 do 18 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedne ulice.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro i prijepodne malo do umjereno oblačno uz sunčane intervale, popodne i prema večeri promjenljivo i nestabilno uz prolaznu kišu ili pokoji pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 14°C, a najviša dnevna temperatura do 27°C.

Izvor: banjaluka.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/drustvo/banjaluka-rodeno-sest-beba-dvije-djevojcice-i-cetiri-djecaka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])